Rockabella a debutat în anul 2014, cu single-ul atmosferic “Motionless”. Trupa, din componența căreia făceau parte Teodora Moroșanu – voce, Bogdan Moroșanu – tobe, Dragoș Simionescu – chitară și Radu Anghel – chitară bass, au lansat primul material discografic, EP-ul “A World Outside”, în noiembrie 2015. Tot atunci, Rockabella lansează videoclipul cu influențe cinema-noir,Buttercup”, o producție care prefigurează înclinația Teodorei de a explora în cântecele sale, părțile întunecate ale naturii umane.

În 2017, după o pauză de doi ani – timp în care Teodora s-a dedicat dezvoltării muzicale și compoziției – Rockabella revine cu o nouă componență și un sound nou, clar conturat și matur.

”maimult”

Noua formulă îi aduce împreună pe Andrei Ilie la tobe, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bass, urmați mai târziu de Mircea Steriu, la chitară. Bogdan Moroșanu își asumă rolul de producător și completează sound-ul trupei. Rockabella se reinventează sub influențe art-rock, alternative si progressive-rock, dar surprinde cu inflexiuni neo-soul, industrial rock și electro.

În Noiembrie 2017, la exact doi ani după lansarea videoclipului “Buttercup”. Rockabella lansează primul single în limba română, “Încă un pas” – un cântec despre curaj și puterea de a merge mereu mai departe.

Următorul single, cântecul “7 Minute” povestește despre o moarte tragică și o iubire mai mare decât viața însăși. Despre ce luăm cu noi când trecem dincolo și despre clipele care ne definesc fericirea. Cântecul inspiră un nou videoclip din care fac parte actorii Liviu Romanescu și Denisa Nicolae. O dată cu lansarea single-ului “7 Minute”, Rockabella anunță că au început producția unui nou material discografic.

În 2018 Rockabella concertează în toată țara și participă la festivaluri importante precum Rocanotherworld și Shine Festival. În Iulie 2018, lansează un nou single – USUJOM (Un shot, un joint, o masă) – o piesă despre escapism și nevoia de a te pierde în tine însuți. Videoclipul noului single, filmat în format 360˚, ne arată o nouă față a trupei, auto-ironică și plină de umor.

În iarna lui 2018, Rockabella încheie producția albumului și anunță lansarea oficială pentru Februarie 2019.

“Cele 10 cântece de pe album explorează suprapunerile conceptelor de libertate și captivitate, iubire și ură, viață și moarte. Fiecare cântec are propria lui poveste însă ele par să se fi născut dintr-un nucleu comun: co-dependența dintre lumină și întuneric. Nu putem înțelege lumina fără să cunoaștem întunericul.”

”maiputin”