După mai bine de 40 de ani în industrie și cu un succes renumit la începutul anilor 80 cu ACCEPT in spatele lui, precum și câteva milioane de înregistrări vândute în întreaga lume, Udo Dirkschneider de la Solingen / Wuppertal, Germania, este una dintre cele mai mari legende rock. U.D.O s-a bucurat de peste două decenii în lumina reflectoarelor. Indiferent de schimbările din scena de metal sau de pe linia UD.O, trupa nu s-a abătut niciodată de la viziunea lui Dirkschneider de a produce heavy-metal în adevăratul sens al cuvântului.

„Steelfactory” a fost lansat pe 31 august 2018 prin AFM Records / Soulfood Music.

”maimult”

Melodiile de pe „Steelfactory” sunt în mod clar influențe din show-urile precedente ale lui DIRKSCHNEIDER. Cu ajutorul producătorului danez Jacob Hansen (de exemplu, Volbeat) – „Steelfactory” captează perfect spiritul vârstei. Titlul albumului este un omagiu atât pentru pseudonimul Udo (Metal Metal Tank), cât și pentru atitudinea lui realistă, precum și pentru prezența puternică a acestuia.

Trupa este alcătuită din: Udo, fiul lui Udo Sven Dirkschneider (tobe), basistul Fitty Wienhold și chitaristul Andrey Smirnov, Udo Dirkschneider (Vocal), Andrey Smirnov (Chitară), Fitty Wienhold (Bass), Sven Dirkschneider (Tobe).

”maiputin”