Informații și reguli generale - Custom Resita Festival

Festivalul Custom Reșița va avea loc în 5-6-7 iulie 2019 în Poiana Golului Reșița, din județul Caraș-Severin.

Accesul în zona festivalului se va face începând cu 5 iulie, ora 16:00, iar cei care și-au achiziționat bilet pentru camping, sunt așteptați începând cu ora 10:00.

Ora oficială de închidere a festivalului este 00:00, în data de 7 iulie 2019, iar evacuarea publicului din zona de festival, va trebui încheiată în 8 iulie, până în ora 10:00, iar accesul în camping este permis până în 8 iulie, ora 10:00, după care organizatorii nu vor mai asigura securitatea zonei de camping.

În cele trei zile de eveniment, intrarea și ieșirea din festival este permisă în permanență, cu condiția ca participanții să aibă asupra lor o brățară nedeteriorată a festivalului CUSTOM Reșița. De asemenea, la intrarea în festival, toți participanții vor fi percheziționați.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica, după caz, orele din programul concertelor planificate, fără a fi văzut ca un prejudiciu adus participanților. În principiu, toate concertele vor avea loc indiferent de condițiile meteo, cu toate acestea, organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe sau anula evenimentul în orice moment în caz de pericol pentru participanți din cauza vremii.

Toată lumea este binevenită, indiferent de vârstă, iar copiii au acces gratuit până la vârsta de 14 ani. Toți minorii sunt obligați să fie însoțiți de către un adult, care este obligat să completeze o declarație pe proprie răspundere pentru minorii aflați sub supravegherea lor.

 

Ce poți să aduci cu tine la CUSTOM REȘIȚA?

 

La intrarea în zona de festival și de camping, se efectuează verificări ale bagajelor. În cazul în care participantul deține obiecte interzise asupra lui, organizatorul are dreptul să îi refuze intrarea în zona de festival sau de camping.

 

Permise în festival:

Apă în recipiente sigilate (nu de sticlă), Ghiozdan mediu, Selfie stick, aparat foto, cameră video, Medicamente, insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm, Tenișii de festival.

 

Nepermise în festival:

Animale, produse de consum: alcool, mâncare, Arme, Biciclete, skate-uri, trotinete, hoverboards, segways, cărucioare, Boxe, amplificatoare sau sisteme audio, Droguri, Drone, Umbrele, recipiente din sticlă, Materiale publicitare, produse pirotehnice, spray-uri, bagaje de dimensiuni mari, mobilier de grădină.

 

Permise în zona de camping:

Corturi și alte accesorii pentru camping, îmbrăcăminte, ghiozdane, mâncare și apă/băutură în recipiente sigilate, baterii.

Nepermise în zona de camping:

Animale, Alcool, Arme, Articole pirotehnice de orice fel, Biciclete, skate-uri, trotinete, hoverboards, segways, Boxe, amplificatoare sau sisteme audio, Droguri, Drone, Umbrele, Obiecte din sticlă, Materiale publicitare, Foc și generatoare de curent, aragaze, grătare, Mobilier de grădină, Cuțite și bricege cu lama mai mare de 6cm.

 

Termeni și condiții

 

  1. Organizatorul

 

Festivalul CUSTOM REȘIȚA este organizat de (date juridice organizator)

 

  1. Evenimentul

 

Festivalul Custom Reșița va avea loc în 5-6-7 iulie 2019 în Poiana Golului Reșița, din județul Caraș-Severin.

Evenimentul aduce în fața fanilor pe Uriah Heep, The Rasmus, Gandul Matei, UDO, Camera 101, Massive Wagons, Doro, Alternosfera, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, byron, Celelalte Cuvinte, BABY ELVIS, The Road Band feat. Dean Bowman, Alex Calancea & Lupii.

Programul complet al concertelor este disponibil pe site: www.customresita.ro.

 

  1. Dispoziții generale ale prezentului regulament

 

Prezentul Regulament se aplică cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentului CUSTOM REȘIȚA. Regulamentul prezintă drepturile și obligațiile pe care participanții la Custom Reșița sunt obligați să le respecte pentru garantarea siguranței și a confortului tuturor.

Prin cumpărarea unui bilet/abonament sau prin folosirea unei invitații, participantul acceptă toți termenii și condițiile prezentate în regulament, încălcarea lor atrăgând după sine, dacă nu se prevede altfel, evacuarea din zona festivalului.

Participanții convin că Organizatorul are dreptul de a modifica unilateral regulamentul până la ora de închidere a evenimentului, fără notificare prealabilă către aceștia. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.customresita.ro și la intrarea în festival.

Modificarea prețului biletelor/abonamentelor nu constituie modificare a termenilor și condițiilor.

Regulamentul poate fi găsit pe www.customresita.ro și va fi afișat la intrarea în festival.

 

  1. Reguli generale de acces

 

4.1 Bilete

Cumpărarea biletelor și abonamentelor pentru cele trei zile de festival, se poate realiza exclusiv online de pe site-ul www.iabilet.ro – partener autorizat al Festivalului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prețul biletelor sau abonamentelor, fără o înştiinţare în prealabil.

Participarea la Festival se face utilizând unul din următoarele tipuri de Bilete:

Abonament General (abonament pentru toate zilele din festival, cu sau fără campare)

Bilet de o zi (asigură accesul la festival în ziua respectivă, începând cu ora 16:00 și până a doua zi la ora 10:00)

Invitație Generală (invitație pentru toate zilele din festival, cu sau fără campare)

Invitație de o zi (asigură accesul la festival în ziua respectivă, începând cu ora 16:00 și până a doua zi la ora 10:00)

Odată cumpărate, contravaloare biletelor sau abonamentelor, nu va putea fi restituită, doar în cazul în care Organizatorul va anula Festivalul, din cauze ce NU intră sub incidența forței majore (orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil).

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor, precum și vânzarea la suprapreț a biletelor și/sau abonamentelor.

Este responsabilitatea Cumpărătorului biletului de a nu posta imagini pe internet cu seriile biletelor sau abonamentelor achiziționate.

Biletele pentru camping se vor cumpăra de la fața locului, dar doar în cazul în care a fost efectuată în prealabil o rezervare online la adresa camping@customresita.ro.

 

Abonamentele, biletele și invitațiile vor fi scanate la intrare în Festival, urmând a fi schimbate în brățări. Purtarea brățărilor este obligatorie pe toată durata festivalului, iar aceasta poate fi verificată oricând de către Organizator.

Brățările sunt netransferabile.

Participantul este pe deplin răspunzător pentru orice deteriorare sau pierdere a brățării. Ruperea, deteriorarea sau pierderea ei anulează dreptul de participare și accesul participantului în zona festivalului. Custom Reșița nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

 

4.2. Minorii și Persoanele cu dizabilități

 

Minorii până la vârsta de 14 ani împliniți, au acces gratuit pe toată durata festivalului, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de un părinte/adult care are un abonament, bilet sau invitație validă.

Este necesar ca un adult să își asume răspunderea pentru un minor și are obligația să completeze și să semneze o declarație de angajament, prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Ea poate fi descărcată aici.

Organizatorul recomandă purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii cu vârsta mai mică de 8 ani.

Organizatorul atrage atenția asupra faptului că adultul este răspunzător pentru siguranța copilului și va fi răspunzător pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii legali ai acestora, beneficiază de intrare gratuită.

Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele cu nevoi speciale trebuie să trimită o aplicație care să conțină o copie a certificatului de încadrare în grad de handicap și o copie a cărții de identitate la adresa office@customresita.ro. De asemenea, și însoțitorii trebuie să facă dovada printr-un document justificativ că are în îngrijire și protecție persoana cu dizabilitate pe care o însoțește, la aceeași adresă de email menționată mai sus.

 

4.3 Accesul în festival

 

Accesul în zona festivalului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea

procedurilor și a regulilor de acces. Toți participanții trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării și a validării conformității biletului/invitației.

Accesul în zona festivalului se va face începând cu 5 iulie, ora 16:00.

Ora oficială de închidere a festivalului este 00:00, în data de 7 iulie 2019, iar evacuarea publicului din zona de festival, va trebui încheiată în 8 iulie, până în ora 10:00.

În cele trei zile de eveniment, intrarea și ieșirea din festival este permisă în permanență, cu condiția ca participanții să aibă asupra lor o brățară nedeteriorată a festivalului CUSTOM Reșița. De asemenea, la intrarea în festival, toți participanții vor fi percheziționați.

Pentru buna desfășurare a Festivalului, Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa tipul obiectivelor și dispozitivelor ce pot fi aduse în incintă.

Astfel, este interzis accesul în cadrul festivalului cu:

Animale, produse de consum: alcool, mâncare, Arme, Biciclete, skate-uri, trotinete, hoverboards, segways, cărucioare, Boxe, amplificatoare sau sisteme audio, Droguri, Drone, Umbrele, recipiente din sticlă, Materiale publicitare, produse pirotehnice, spray-uri, bagaje de dimensiuni mari, mobilier de grădină.

Este permis accesul cu:

Apă în recipiente sigilate (nu de sticlă), Ghiozdan mediu, Selfie stick, aparat foto, cameră video, Medicamente, insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm, Tenișii de festival.

De asemenea, sunt interzise orice formă de activitate economică sau publicitară, demonstrațiile, manifestațiile și mitingurile de orice natură, împărțirea de pliante, încercările de îndoctrinare a altor participanți, precum și orice alte manifestări de comportament care pot afecta buna desfașurare a festivalului sau buna dispoziție a altor participanți.

 

4.4 Accesul în camping

Accesul în zona campingului se va face începând cu 5 iulie, ora 10:00, până în 8 iulie, ora 10:00, după care organizatorii nu vor mai asigura securitatea zonei de camping.

Pentru a intra pe teritoriul campingului, participanții trebuie să aibă o brățară care îi permite accesul. Campingul va fi deschis 24 de ore pe zi, posesorii de brățări de camping au dreptul să intre și să iasă de câte ori doresc.

La intrarea în camping, se vor efectua verificări ale bagajelor și a brățărilor, ori de câte ori vor intra în zonă, pentru a se asigura conformarea acestora cu prevederile prezentului regulament. În cazul în care participantul deține obiecte interzise asupra lui, organizatorul are dreptul să îi refuze intrarea în zona de camping.

Permise în zona de camping:

Corturi și alte accesorii pentru camping, îmbrăcăminte, ghiozdane, mâncare și apă/băutură în recipiente sigilate, baterii.

Nepermise în zona de camping:

Animale, Alcool, Arme, Articole pirotehnice de orice fel, Biciclete, skate-uri, trotinete, hoverboards, segways, Boxe, amplificatoare sau sisteme audio, Droguri, Drone, Umbrele, Recipiente din sticlă, Materiale publicitare, Foc și generatoare de curent, aragaze, grătare, Mobilier de grădină, Cuțite și bricege cu lama mai mare de 6cm.

Organizatorul va pune la dispoziția participantului în zona de camping dușuri și toalete. 

 

  1. Interdicții

 

În scopul unei bune desfășurări a Festivalului, participanții au obligația de a manifesta un comportament civilizat și sunt rugați să fie vigilenți, iar in cazul in care observa eventuale incidente care pot pune in pericol participantii, bunurile acestora sau desfasurarea festivalului, sa se adreseze de indata celui mai apropiat reprezentant al organizatorului sau agent de paza.

De asemenea, participantii sunt rugati sa fie vigilenti si, în cazul unor eventuale incidente care pot pune în pericol participanții sau desfășurarea evenimentului, să se adreseze imediat celui mai apropiat reprezentant al organizatorului sau agent de pază.

Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate, iar organizatorul nu este responsabil pentru eventualele pierderi, furturi sau deteriorări.

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau parțial, sau de a invita participantul să părăsească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.

 

  1. Proprietatea intelectuală

 

Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului festival și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate atât de propriul personal, cât și de participanți, în diverse materiale realizate cu ocazia Festivalului.

Participantii își oferă acordul pentru înregistrarea și publicarea imaginii, infățișării și acțiunilor lor, înțelegând și acceptând că organizatorul poate stoca și duplica înregistrările și le poate distribui/disemina prin mijloace specifice, le poate difuza sau le poate face publice în alt mod, inclusiv prin informarea publicului cu privire la edițiile viitoare ale festivalului, concerte și programe. Participantii renunță la orice pretenție financiară sau de altă natură împotriva organizatorului decurgând din acțiuni precum cele de mai sus.

Vizitatorii au dreptul să realizeze înregistrări audio și de imagini în cadrul festivalului, dar numai cu ajutorul unui instrument de înregistrare a sunetelor și imaginilor încorporat într-un dispozitiv de telecomunicații utilizat în scop personal (de exemplu un telefon mobil sau o tabletă) sau cu un alt echipament neprofesional sau semi-profesional. Vizitatorii nu pot, fără acordul prealabil al organizatorului, să vândă, să utilizeze în schimbul unui preț sau să utilizeze gratuit, dar în scopuri comerciale, înregistrările de imagine și voce pe care le-au făcut, să identifice Vizitatorii care figurează în înregistrările respective fără acordul lor, sau să încalce drepturile personale ale Vizitatorilor respectivi.

 

  1. Modalități de plată

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  1. Drepturi și obligații ale organizatorului

 

Organizatorul garantează accesul și utilizarea serviciilor din festival, însă nu își asumă responsabilitatea pentru durata procesului de intrare în zona festivalului.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica, după caz, orele din programul concertelor planificate, fără a fi văzut ca un prejudiciu adus participanților.

În principiu, toate concertele vor avea loc indiferent de condițiile meteo, cu toate acestea, organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe sau anula evenimentul în orice moment, în caz de pericol pentru participanți din cauza vremii.

Organizatorul nu este răspunzător pentru stricăciuni petrecute în perimetrul festivalului, în cazul în care nu au fost cauzate din pricina organizării defectuoase. Custom Reșița nu este răspunzător pentru calitatea si/sau conformitatea produselor, serviciilor și obiectelor de merchandise comercializate de către parteneri. De asemenea, Organizatorul nu este responsabil pentru acțiunile petrecute în afara zonei de festival.

Participanții intră în zona festivalului pe risc propriu.

Ruperea, deteriorarea sau pierderea ei anulează dreptul de participare și accesul participantului în zona festivalului. Custom Reșița nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau parțial, sau de a invita participantul să părăsească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.

Obiectele pierdute și găsite pot fi predate la biroul de informații din incinta festivalului.

 

  1. Definiții

 

Zona festivalului înseamnă zona din Poiana Golului Reșița, care începe după etapa de acces a participanților care au un bilet valid la evenimentul Custom Reșița, spatiu delimitat conform semnelor instalate de către organizator, care nu include și zona de camping.

Zone de campare/camping înseamnă zona aprobată și specificată de către organizator  pentru camping.

Info Point înseamnă punctul de informare a participanților cu privire la festival, în care aceștia își pot preschimba biletele, abonamentele sau invitațiile în brățări.

Abonament – certificat nominal (netransmisibil), emis contra cost de către organizator în formă electronică, prin care se acordă participantului dreptul de a participa la festival, pe întreaga durată a acestuia.

Bilet – certificat nominal (netransmisibil), emis contra cost de către organizator în formă electronică, prin care se acordă participantului dreptul de a participa la festival, într-una dintre cele trei zile ale evenimentului.

Invitație –certificat identificat printr-un număr si/sau o serie de ordine, emis de către organizator pe suport de hârtie sau în formă electronică, prin care se acordă participantului dreptul de a participa la festival, într-una dintre cele trei zile sau pe întreaga durată a festivalului.

Brățara – certificat (netransmisibil) emis de către organizator la preschimbarea biletului, abonamentului sau invitației, prin care organizatorul acordă participantului dreptul de a intra în zona festivalului, pe durata unei zile sau a întregului festival, în functie de documentul preschimbat.

BUY TICKETS