Intrebari si raspunsuri - Custom Resita Festival

Fii voluntarul și prietenul nostru!Implică-te și hai cu noi!

Vor fi trei zile pline cu multă-multă voie bună, iar pentru a ieși totul cât mai bine, avem nevoie de ajutorul tău!

Dacă ai 18+ ani și ești un pătimit al muzicii rock, dar nu numai, comunicativ, deschis, activ și vrei să ne dai o mână de ajutor cu treburile logistice la fața locului și în organizarea activităților din cadrul festivalului, te rugăm să completezi formularul de mai jos, care va trebui apoi trimis către: office@customresita.ro

Pentru întrebări sau nelămuriri, ne poți scrie oricând la aceeași adresa până în data de 15 iunie 2019.

Activități din timpul zilei

Un festival adevărat nu ar fi complet fără mâncare bună, băutură nesfârșită, socializare și alte activități interactive.

Mergând prin Poiana Golului pe bătaia propriului tău ritm de tobe, vei descoperi că la Custom Reșița, pe lângă concerte și emoții, scoatem în față și oglindim dragostea pentru muzică, cultură și creativitate.

Pregătim experiențe pentru fiecare, chiar și pentru copiii care ne trec poarta festivalului și care au acces gratuit până la vârsta de 14 ani.

Unde te poți caza?

Să nu uităm că și somnul este necesar în festival, la fel ca rock-ul, apa sau mâncarea.

În Reșița și împrejurimile ei, se găsesc hoteluri și pensiuni, pregătite să primească toată energia și entuziasmul unui nou venit.

Reșițenii sunt oameni primitori și dispuși să îți închirieze apartamentele lor, pe perioada festivalului. Pentru asta avem partener agenția imobiliară ActivImob, care va prelua toate solicitările voastre, fără să perceapă comision. Apelează-i cu încredere la telefon 0784.726.875

Și Primăria s-a implicat cu toate resursele pentru spațiile de cazare, așa că pune la dispoziție căminele de elevi, în regim hostel, pentru găștile care nu se sfiesc să doarmă în camere cu 4 sau 6 paturi. Pentru rezervări și informații suplimentare sună aici 0774.661.202

Camping - dormitorul tău din festival

Natura noastră este și natura voastră. Știm și noi, și știi și tu, că sunt o grămadă de motive pentru care e ok să vii cu cortul la Custom Reșița, așa că am pregătit un super camping pe Stadionul Mircea Chivu, la 10 minute de mers pe jos până la platou, cu dușuri, stele și surcele, pentru o experiență completă de festival.

Accesul în camping nu este inclus în prețul abonamentului, iar brățara de ”tent man” or ”tent girl” o poți achiziționa direct de la locație pentru suma de 36 de lei/zi după ce ți-ai făcut rezervare pe camping@customresita.ro

Sau online în formularul de mai jos:

Bikerii care și-au anunțat prezența la Custom Reșița, au ”their special village” – Râul Alb, un camping aflat la 10 km de oraș, de unde le punem la dispoziție transport până în festival. Așa că cei care vor să-și lase ”la odihnit” super motoarele, o pot face liniștiți în locația special amenajată pentru ei. Pentru rezervări și informații suplimentare la telefon 0752.104.888

Cum ajungi la festival?Hai pe drumul cel mai scurt!

Festivalul Custom Reșița va avea loc în 5-6-7 iulie 2020 și va răsuna în Poiana Golului Reșița, din județul Caraș-Severin.

Drumul până la Poiana Golului, care poate începe de la Centrul Civic, te duce rapid din centrul Reșiței, direct în natură, unde vei descoperi o mică parte din frumusețea Banatului Montan și o panoramă cum nu ai mai văzut a orașului Reșița.

În minunata noastră poiană, se poate ajunge sănătos, pe jos, pe un traseu de 20 de minute.

#ROCK-uim pe un platou panoramic deasupra Reșiței

Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere.

Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau etno rock – pe toate le vom vedea între 5 și 7 iulie, în Poiana Golului care veghează peste Reșița.

BUY TICKETS